Начало ПродуктиОТОПЛЕНИЕКОТЛИ , ГОРЕЛКИ , КАМИНИКОТЛИПЕЛЕТНИ ГОРЕЛКИПЕЛЕТНИ КАМИНИОТОПЛИТЕЛНИ ТЕЛААЛУМИНИЕВИ РАДИАТОРИВЕНТИЛАТОРНИ КОНВЕКТОРИПАНЕЛНИ РАДИАТОРИПОДОВО ОТОПЛЕНИЕТЕРМОПОМПИТРЪБИ И АРМАТУРА ЗА ОТОПЛЕНИЕPEX-AL ТРЪБИ И ФИТИНГИАРМАТУРА РЕГУЛИРАНЕ И ИЗМЕРВАНЕМЕДНИ ТРЪБИ И ФИТИНГИРАЗШИРИТЕЛНИ СЪДОВЕТЕРМОСТАТИСЛЪНЧЕВИ СИСТЕМИАКСЕСОАРИ ЗА ФОТОВОЛТАИЧНИ С-МИИНВЕРТОРИФОТОВОТАИЧНИ ПАНЕЛИТЕРМОСИФОННИ СИСТЕМИ отворен типСЛЪНЧЕВИ БОЙЛЕРИ (под налягане)СЛЪНЧЕВИ КОЛЕКТОРИАКСЕСОАРИВОДОПРОВОДАРМАТУРАМесингови крановеПолипропиленови тръби и фитингиБОЙЛЕРИКОМБИНИРАНИ БОЙЛЕРИ ЗА СТЕНАКОМБИНИРАНИ СТОЯЩИ БОЙЛЕРИПРЕЧИСТВАНЕ И ОБРАБОТКАКЛИМАТИЗАЦИЯ И ВЕНТИЛАЦИЯКЛИМАТИЦИПОМПИПОТОПЯЕМИ ПОМПИХИДРОФОРНИ РАЗШИРИТЕЛНИ СЪДОВЕЦИРКУЛАЦИОННИ ПОМПИНАПОРНИ ПОМПИ Информация Доставка и рекламацииЗащита на личните данниУсловия за ползване Сънком ЕООД За насПартньори Контакти

Инверторен климатик Daikin Sensira FTXC60C / RXC60C

Инверторен климатик Daikin Sensira FTXC60C / RXC60C

2830.00лв.

Добави в количката:
  • Описание
  • Детайли
  • Документи

Инверторният климатик FTXC60C / RXC60C от серията Sensira на Daikin е с енергиен клас A++ на охлаждане и A+ на отопление. Стилният дизайн на вътрешното тяло се вписва идеално в интериора на всеки дом, а оптималният комфорт и свежият въздух са само две от предимствата, на които може да разчитате благодарение на технологията Bluevolution на Daikin.

 

Грижа за околната среда

Инвертореният климатик Daikin Sensira FTXC60C / RXC60C използва най-иновативната технология с фреон R32 и покрива изцяло изискванията на F-GAS за намаляване на глобалното затопляне. Всеки един инсталиран Daikin се грижи не само за вашия комфорт, но и за околната среда.

 

Изключително ниски нива на шум

Инвертореният климатик Daikin Sensira FTXC60C / RXC60C е с ниски нива на шум, което го прави изключително тих. Благодарение на това може да се наслаждавате на комфорт у дома и да сте спокойни, че сънят ви няма да бъде нарушаван по никакъв начин от работата на климатика.

 

Пречистване на въздуха

Катехинът, който се извлича от зелен чай и се съдържа във филтъра на Daikin Sensira FTXC60C / RXC60C, деактивира уловените бактерии, вируси и неприятни миризми.
Климатиците от серията са със специален титаниев, апатичен, фотокаталитичен филтър, който улавя прах, разгражда миризмите и същевременно убива бактериите, вирусите и алергените. Тази технология осигурява чист въздух в помещението и по този начин се грижи за доброто ви здравословно състояние.

 

Променлива яркост на LED индикатора

При моделите FTXC-C на климатици Daikin имате възможност да намалите или напълно да изключите светлината на LED индикатора, чрез натискането на един бутон.

Така може да настройвате интензитета на светлината спрямо вашите предпочитания и да се наслаждавате на спокоен сън без смущения, кото активирате функцията SLEEP.

 

Основни характеристики :

 

Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс):

1.8 / 6.23 / 7.0 kW

Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс):

1.48 / 6.4 / 8.0 kW

Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс):

- / 1.89 / - kW

Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс):

- / 1.68 / - kW

EER (хладилен коефициент на охлаждане):

3.3

SEER (сезонен коефициент на охлаждане):

6.4

COP (коефициент на трансф. отопление):

3.81

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

4.24

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

340 / 1354 kWh

Енергиен клас на охлаждане / отопление:

A++ / A+

Работна температура на охлаждане:

-10 ~ 46 °C

Работна температура на отопление:

-15 ~ 18 °C

Подходящ за помещения до:

50 кв. м

Гаранция:

36 месеца

Хладилен агент:

R-32

Захранване (Фаза/Честота/Напрежение) :

1~/50/220-240

Вътрешно тяло

Размери:

297 x 990 x 273 В x Ш x Д (мм)

Тегло:

13 кг

Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно):

46 / - / 38 / 30 dB

Външно тяло

Размери:

615 x 845 x 300 В x Ш x Д (мм)

Тегло:

39 кг

Тръбни връзки - течна / газообразна фаза:

6.35 / 12.7 mm (1/4" / 1/2")

Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно):

54 / - / - / - dB

 

  • Модел: Sensira FTXC60C / RXC60C
  • Произведено от: Daikin