Начало ПродуктиОТОПЛЕНИЕКОТЛИ , ГОРЕЛКИ , КАМИНИКОТЛИПЕЛЕТНИ ГОРЕЛКИПЕЛЕТНИ КАМИНИОТОПЛИТЕЛНИ ТЕЛААЛУМИНИЕВИ РАДИАТОРИВЕНТИЛАТОРНИ КОНВЕКТОРИПАНЕЛНИ РАДИАТОРИПОДОВО ОТОПЛЕНИЕТЕРМОПОМПИТРЪБИ И АРМАТУРА ЗА ОТОПЛЕНИЕPEX-AL ТРЪБИ И ФИТИНГИАРМАТУРА РЕГУЛИРАНЕ И ИЗМЕРВАНЕМЕДНИ ТРЪБИ И ФИТИНГИРАЗШИРИТЕЛНИ СЪДОВЕТЕРМОСТАТИСЛЪНЧЕВИ СИСТЕМИАКСЕСОАРИ ЗА ФОТОВОЛТАИЧНИ С-МИИНВЕРТОРИФОТОВОТАИЧНИ ПАНЕЛИТЕРМОСИФОННИ СИСТЕМИ отворен типСЛЪНЧЕВИ БОЙЛЕРИ (под налягане)СЛЪНЧЕВИ КОЛЕКТОРИАКСЕСОАРИВОДОПРОВОДАРМАТУРАМесингови крановеПолипропиленови тръби и фитингиБОЙЛЕРИКОМБИНИРАНИ БОЙЛЕРИ ЗА СТЕНАКОМБИНИРАНИ СТОЯЩИ БОЙЛЕРИПРЕЧИСТВАНЕ И ОБРАБОТКАКЛИМАТИЗАЦИЯ И ВЕНТИЛАЦИЯКЛИМАТИЦИПОМПИПОТОПЯЕМИ ПОМПИХИДРОФОРНИ РАЗШИРИТЕЛНИ СЪДОВЕЦИРКУЛАЦИОННИ ПОМПИНАПОРНИ ПОМПИ Информация Доставка и рекламацииЗащита на личните данниУсловия за ползване Сънком ЕООД За насПартньори Контакти

За нас

За нас

Фирма Сънком ЕООД е търговска и инсталаторска организация създадена за да откликне на нуждите от компетентно и качествено изграждане и сервизиране на отоплителни , соларни и водопроводни инсталации. Разполагаме с търговска и складова база в гр.Карлово в която може да намерите всичко нужно Ви за изграждането на вашия проект. 

Инсталаторския Ни екип е с опит от 2006г. като не спираме да се развиваме и усъвършенстваме в крак с новите тенденции на пазара за ОВ и ВиК технологии. Ние работим в партньорство с лидерите в областта на отоплителната и соларна техника както и на продуктите свързани с водопроводни и канализационни системи.